Solcellepanel
Elbillading
Porttelefoni
Energistyring

Kutt strømregningen!

Coop Jærhagen

Takket være ny teknologi kan Coop Jærhagen på Klepp nå tilby kundene sine hundre prosent fornybar og egenprodusert strøm.

På taket av kjøpesenteret står 336 solcellepaneler og tre batterier som produserer og lagrer strøm som primært brukes til kundenes elbiler. Styringssystemet gjør at overskuddsstrøm brukes av Coop Mega. Slik unngår vi å produsere mer strøm enn det elbilene har behov for.
Denne løsningen passer veldig godt inn i bærekraftprofilen til Coop.- John Tysse, adm. dir. Coop Klepp
I motsetning til hva folk flest tror er man ikke avhengig av sol for at solcellene skal produsere strøm. Dagens solcelleteknologi produserer strøm så lenge det er lyst. Og et solcellepanel som står kjølig og blir naturlig vasket gjennom nedbør, produserer veldig mye strøm.

Solvang boligsameie

I Stavanger sentrum finner du energismarte leiligheter som med sine 66 solcellepaneler er en del av EUs pilotprosjekt Invade.

Solvang-prosjektet er et samarbeid mellom Bate boligbyggelag og Smartly. Solcellepaneler i kombinasjon med batteri er en løsning som hittil er uprøvd i boligsameier, men med denne løsningen kan man lagre egen energiproduksjon og bruke den for eksempel til lading av elbil. Solvang boligsameie, med sine 19 leiligheter, gjør nå en investering som er framtidsrettet og økonomisk forsvarlig, og batteriene vil også bidra til å redusere kostnadene når strømtoppene kommer.
Vi ser at solceller på taket øker verdien på boligene våre.- Finn Tollefsen, Solvang boligsameie
Solenergien som samles opp på taket lagres i tre store batterier som henger på veggen. Disse batteriene, og testingen av dem, utgjør en vesentlig del av EU-prosjektet Invade, som Lyse og Smartly er en del av. Pilotprosjektet innebærer at dataene som samles inn fra Solvang vil inngå i et større forskningsprosjekt om elektrisk infrastruktur og fornybar energi.

Noe for ethvert tak

Vi har fire solcellepakker, sik at du kan velge det som passer best for deg og ditt hjem. Pakkene er helt like, det eneste som skiller dem er antallet solcellepaneler, og dermed effekten. Prisene inkluderer alle kostnader involvert i installeringen av solcellepanelet ditt.

Solpakke 1

Maks ytelse 1,8 kWp

Størrelse 10 m²

Antall paneler 6

Forventet årsproduksjon 1620 kwh

Pris 54.990,-

Pris med Enovatilskudd

42.740,-

Solpakke 2

Maks ytelse 3 kWp

Størrelse 17 m²

Antall paneler 10

Forventet årsproduksjon 2700 kwh

Pris 71.990,-

Pris med Enovatilskudd

58.240,-

Solpakke 3

Maks ytelse 4,2 kWp

Størrelse 24 m²

Antall paneler 14

Forventet årsproduksjon 3780 kwh

Pris 89.990,-

Pris med Enovatilskudd

74.740,-

Solpakke 4

Maks ytelse 5,4 kWp

Størrelse 30 m²

Antall paneler 18

Forventet årsproduksjon 4860 kwh

Pris 109.990,-

Pris med Enovatilskudd

93.240,-

Alle pakkene inkluderer app og tjeneste for redusert strømforbruk; automatisk energistyring av varmtvannsbereder og to gulvsoner, samt automatisk styring for økt bruk av egenprodusert strøm*. Eventuelle tillegg i pris som følge av spesielle forhold på hus eller tomt, vil kunne avdekkes under befaringen.

*Styringstjenesten er kostnadsfri de første 12 månedene, og vil deretter koste kr 29 per måned for Lyses strømkunder, og kr 99 per måned dersom man har annen strømleverandør.

Du kan enkelt søke om tilskudd fra Enova og få dekket solcelleanlegget med kr 10 000 + kr 1250 per kWp.

Vi tilbyr også en serviceavtale.

Hvorfor velge Smartlys solcellepaneler

Kostnadsfri prosjektering Hvert anlegg spesialprosjekteres før montering, hvor vi tar høyde for hindringer i solenergiproduksjon eller andre utfordringer.
Automatisk energistyring Den automatiske energistyringen gjør at solenergien lagres i batterier mens det er dagslys, og systemet bruker strømmen fra batteriene når prisen fra strømselskapet er på det høyeste.
Garanti 15 år Vi garanterer at solcelleanlegget vi har installert hos deg virker hele leieperioden. Det betyr at hvis noe er galt fikser vi det uten kostnader for deg. Enkelt og forutsigbart.
Kundesenter 24/7 Vi har åpent hele døgnet, hele året. Hvis det dukker opp problemer kan du ringe oss på julaften hvis du vil. Det skal være trygt og enkelt å være kunde hos oss.

Se tilbud

Elbillading gjort enkelt

Det er kun Smartly som tilbyr komplette ladeløsninger for boligselskap og næringsbygg – uten investeringskostnader – med 10 års garanti og kundeservice 24/7.

0,-

Fem gode grunner til å velge våre elbilladere

Plug and play Våre elbilladere passer til alle ladbare biler. Vi prosjekterer, tester og monterer, slik at alt du trenger å gjøre er å plugge i kontakten.
Automatisk avlesning Vår smarte energistyring gjør at bilen lader når du bestemmer, for eksempel når det er rimeligst. Automatisk måleravlesning gjør at den som lader betaler, uten at styret i boligselskapet trenger å foreta seg noe.
10 års garanti Vi garanterer at det vi har installert hos deg virker. Det betyr at hvis noe er galt fikser vi det uten kostnader for deg. Trygt og enkelt.
Kundesenter 24/7 Vi har åpent hele døgnet, hele året. Hvis du får problemer med elbilladingen, kan du ringe oss på julaften hvis du vil. Smartly-kunder har det litt enklere.
Lader til beboer kun 419,- Elbillader ferdig montert. Prisen er per mnd, nedbetales over tre år. Prisen er 499,- hvis du ikke er Lyse-strømkunde.

Se tilbud

Reduser kostnader

Vanligvis er det arealet som bestemmer hva du betaler for fjernvarme, nærvarme og varmtvann. Men vår nøyaktige og automatiske energimåling sørger for at hver seksjon kun betaler for faktisk forbruk. Dette kan øke bevisstheten rundt forbruk og redusere kostnader.

Smartly Energiservice kan redusere ditt totale energiforbruk med opptil
15 %
 
 
Tidligere prosjekter

Energiservice til OBOS 5° Øst i Stavanger

I dette nærings- og leilighetsbygget har Smartly levert intelligente oppvarmingsløsninger som både er snille mot miljø og lommebok. Oppvarmingen skjer ved hjelp av vannbåren varme, og radiatorer fordeler varmen jevnt i hver seksjon.

Dette er en brukervennlig løsning, som enkelt gir deg ønsket idealtemperatur – som samtidig er miljøvennlig.
Det er kun Smartly som tilbyr komplette ladeløsninger for boligselskap og næringsbygg – uten investeringskostnader – med 10 års garanti og kundeservice 24/7.- Ketil Granbakken, Smartly
I tillegg har beboerne lynraskt fiberbredbånd og TV fra Altibox inkludert i husleien.

Fem gode grunner til å velge våre Energistyring

Smart avlesing Hver seksjon har sin egen måler og får enkelt oversikt over eget forbruk. Avlesingen og faktureringen skjer automatisk.
Ingen administrasjon Alle seksjoner får automatisk tilsendt faktura basert på faktisk forbruk. Ingen ekstra administrasjon for næringsbygget eller styret i boligselskapet.
10 års garanti Vi gir garanti på utstyret hele leieperioden. Det betyr at hvis noe er galt fikser vi det raskt uten kostnader. Trygt og enkelt.
Kundesenter 24/7 Vi har åpent hele døgnet, hver dag. Hvis du får problemer med energistyringen, kan du ringe oss på julaften hvis du vil. Smartly-kunder har det litt enklere.
Ingen investering Ved ti års leieavtale slipper boligselskapet eller næringsbygget investeringskostnader. Leieprisen inkluderer prosjektering, installasjon, utstyr og drift, innsamling av data og fakturering.

Se tilbud

Tilbud på elbillading til

I dag forventes det at boligselskap, borettslag og sameier tilbyr elbillading. Flere og flere beboere kjøper elbiler, og lademuligheter gjør leiligheter attraktive ved salg.

Send meg tilbudet på mail.

PDF rapport om denne boligen er da sendt!

Investering for boligselskap

0,-

Månedspris for elbileier**

419,-

Pris inkl. mva. per mnd i tre år. Gjelder nedbetaling av lader.

Ladepris

49,-

Per mnd + 10% av forbruket.

** Forutsetter strømavtale fra Lyse i 36 mnd.

Les mer: smartly.no/elbillading

Kontakt oss for en uforpliktende og kostnadsfri befaring.

Andre tjenester fra Smartly

Solcellepanel
Energiservice

Betal kun for det du bruker

Vår nøyaktige og automatiske energimåling sørger for at hver seksjon kun betaler for faktisk forbruk. Da blir det mye enklere spare. Send oss epostadressen din så er du i gang.

Ja, kontakt meg for befaring

PDF rapport om denne boligen er da sendt!

Investering for boligselskap eller næringsbygg

0,-

Leieavtale og Garanti

10 år

Kundeservice

24/7

Kontakt oss for en uforpliktende og kostnadsfri befaring.

Andre tjenester fra Smartly

Solcellepanel
Elbillading

Tilbud på leie og installasjon av solcellepaneler til

Få tilbud på leie og installasjon av solcellepaneler til Kvartalet Tasta Borettslag

Send meg tilbudet på mail.

PDF rapport om denne boligen er da sendt!

Er du interessert i å vite hvordan solcellepaneler og energilagring kan gjøre strømregningen lavere?

Total leiepris for solcelleanlegg.

9.200,-

15 års avtale – leie av utstyr
Prisen er per måned eks mva i Avtaleperioden på 15 år. Den inkluderer et helhetlig driftet anlegg med leveranse av solcellepaneler, batteri og energistyring. Smartly prosjekter, monterer og drifter anlegget i avtaleperioden. Prisen inkluderer også drift og kundeservice 24/7 i avtaleperioden.

Ja, kontakt meg!

Skriv inn navnet ditt, samt telefonnummer eller mailadresse, så tar vi kontakt for å avtale tid for befaring.

Kontakt din lokale Smartlyrådgiver for en uforpliktende og kostnadsfri befaring.

Andre tjenester fra Smartly

Elbillading
Energiservice

Solenergi til næringsbygg og boligselskaper

Solcellepaneler er mer effektive enn noensinne – også i skyet vær, og er faktisk perfekt for norske forhold.
Solcellepaneler har vært med oss lenge – hvem husker vel ikke de små panelene i hytteveggen som ladet 12 volts-batteriet inne i hytta – men i dag er panelene mye mer effektive, og installasjonskostnadene har aldri vært så lave.

Norsk klima gunstig for solenergi

I følge Norsk Solenergiforening har Norge en solinnstråling på 700 – 1 000 kWh/kvm per år, og klimaet her oppe nord er en fordel ettersom solceller er mer effektive når de er kalde. Panelene er så skråstilte at snø vil gli av, og regn gir en naturlig vask av panelene.

Navnet solcellepanel er dessuten litt misvisende, for strengt tatt trenger man ikke sol for at de skal fungere. Vanlig – til og med overskyet – dagslys er nok til å lage grønn energi med dagens effektive paneler.

Bruk sol på pristoppene

Solcellepaneler er spesielt interessant for boligselskaper og næringsbygg, ettersom byggene gjerne er høye, har store takarealer, og ikke ligger i skyggen av andre bygg. Energien fra lyset og solen lagres i batterier inne i bygget, og smarte, automatiserte styringssystemer lar batteriene gi strøm til bygget når strømprisen er på det høyeste i løpet av døgnet. Det betyr at det totale strømforbruket går ned, og man kjøper mindre strøm når prisen er høy.

Leie, ikke eie

Man kan selvsagt eie et solenergianlegg, og ta all prosjektering, installasjon, drift og vedlikehold selv. Men for enkelhets skyld anbefaler vi at boligselskapet eller næringsbygget leier anlegg fra oss. Det betyr en fast månedlig nedbetaling som inkluderer service, reparasjon, garanti hele leieperioden, og kundeservice 24 timer i døgnet, hver dag hele året. • Spesielt godt egnet for norske forhold
 • Perfekt for høye bygg med store takflater
 • Lavere strømregninger
 • Bekymringsløs leieavtale
 • Garanti hele leieperioden
 • Kundeservice 24/7

Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg og avtaler tid for befaring.

* Obligatoriske felter

Thank you for contacting smartly.

Elbillading

Smartlys elbilladere er solide og sikre, og passer til alle typer boliger, biler og ladeanlegg.
Rettferdig kostnadsfordeling

Smartly tilbyr moderne ladeløsninger med rettferdig fordeling av energikostnader, hvor elbileiere betaler for eget strømforbruk ved lading. Løsningen er solid og sikker, har anerkjent teknologi og god driftsstabilitet.

Smartlys ladeløsning har et enkelt brukergrensesnitt, vi kan skilte med gode referanser, og våre kunder har tilgang på kundeservice 24/7.


Betaling


Brukeren registrerer sitt kreditt- eller betalingskort i Smartlys ladeapp, og innbetaling fra brukeren overføres til boligselskapet for å dekke strømregningen.


Vi leverer


• Elbilladere ferdig montert, testet og satt i drift
• Optimal energistyring av ladeanlegget
• Tilgangskontroll til ladere
• Betaling og oppgjør
• Overvåking og drift av ladeanlegget
• Månedlig rapportering på bruken av laderne

Vi sørger for drift og support av anlegget gjennom hele dets levetid. Smartly har 24 timers kundeservice og brukerstøtte.

Gjestelading

Dersom boligselskapet, bedriften eller utbyggeren ønsker å tilby elbillading til besøkende, leverer Smartly en løsning som kan settes opp både som en gratis ladetjeneste eller som betalt løsning. Besøkende vil da betale (med bank-/kredittkort) for ladingen, og beløpet overføres til boligselskap eller bedrift. På denne måten kan boligselskapet tilby en god ladeløsning for sine gjester, mens Smartly håndterer support og brukerstøtte.
Laderen
Vi leverer en moderne og smart lader for alle typer el- og hybridbiler. Brukeren får tilgang til laderen med en ladebrikke eller via Smartlys app.
Installasjon
Vi leverer et ferdig montert anlegg, testet og satt i drift. Totalleveransen inkluderer garanti og kundeservice 24/7 i hele leieperioden.

Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg og avtaler tid for befaring.

* Obligatoriske felter

Thank you for contacting smartly.

Smartly Energiservice

Smartlys automatiske målesystem gir beboere og leietakere full kontroll på eget strøm- og vannforbruk.
Rettferdig kostnadsfordeling

En rekke boligselskap og næringsbygg har felles leveranser av fjernvarme og varmtvann. Dersom det totale forbruket fordeles til leiligheter eller næringslokaler basert på areal, får man en skjev og urettferdig fordeling av kostnader og lite fokus på energieffektivitet.

Smartly sørger for at hver enkelt leilighet eller næringsseksjon får en egen måler, for på den måten kan man få kontroll på eget forbruk, og man sikrer riktig og rettferdig fordeling av energikostnader.


Vi tilbyr


• Automatisk måling og avlesing per seksjon, for fjernvarme, nærvarme eller varmtvann
• Egen faktura til alle seksjoner basert på faktisk forbruk
• Drift av målere og tilhørende utstyr
• Prosjektering, installasjon og drift av automatiske målere
• Månedlig avlesing, fordeling og fakturering
• Totalansvar for anlegget

Vi sørger for drift og support av anlegget gjennom hele dets levetid. Smartly har 24-timers kundeservice og brukerstøtte.

Installasjon

Installasjon av anlegget utføres av godkjent VVS-installatør etter nærmere avtale.
Pris og produkt

De fleste velger å inngå en leieavtale over ti år, for et komplett anlegg med måling, fordeling og fakturering av fjernvarme og varmtvann. På denne måten slipper man en større investering i forkant.

Månedsprisen inkluderer prosjektering, installasjon, fysisk utstyr og drift av dette, samt innsamling av data, fordeling av kostnader for faktisk forbruk, og fakturering til sluttkunden eller beboeren.


Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg og avtaler tid for befaring.

* Obligatoriske felter

Thank you for contacting smartly.

Porttelefoni


Smartly dørkontroll er en nøkkelfri og fleksibel løsning for bygninger i alle størrelser.

Trådløst, enkelt og fremtidsrettet

Smartly dørkontroll er basert på den nye standarden for smarte hjem, og tilbyr en fleksibel, moderne og kostnadseffektiv løsning for nær sagt alle bygninger i alle størrelser.

Systemet baseres på en uteenhet, en fastmontert inneenhet i hver boenhet, og er ellers tilknyttet hver beboers personlige smarttelefon eller nettbrett. Kamera med vidvinkellinse og høy oppløsning gir økt sikkerhet.

Smartly dørkontroll er plasseringsvennlig, nøkkelfri og gir mye funksjonalitet. Smart ikke sant?.

For beboere

Som beboer mottar du anrop og kan enkelt låse opp døren via et styringspanel eller en mobilapp. Du kan snakke med besøkende og får direkteoverført videobilde fra samtalen. Døren kan også låses opp med nøkkelbrikke.

For besøkende

Som besøkende kan du enkelt finne en leilighet basert på navn eller telefonnummer, og gjøre deg til kjenne over video.


Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg og avtaler tid for befaring.

* Obligatoriske felter

Thank you for contacting smartly.

Energiservice


Smartlys automatiske målesystem gir beboerne full kontroll på eget strøm- og vannforbruk.

Smartlys automatiske målesystem gir beboerne full kontroll på eget strøm- og vannforbruk.

En rekke boligselskap har felles leveranser av fjernvarme og varmtvann. Dersom det totale forbruket fordeles til leilighetene eller næringslokalet basert på kvadratmeterstørrelse, får man en skjev fordeling av kostnader og lite fokus på energieffektivitet.

Smartly sørger for at hver enkelt leilighet eller næringsseksjon får en egen måler, og at man på denne måten kan ha kontroll på eget forbruk. Man sikrer både riktig og rettferdig fordeling av energikostnader, og vil ha bedre mulighet til å fange opp energilekkasjer eller problemer i anlegget.


Smart, ikke sant?

Vi tilbyr

 • Automatisk måling og avlesning per seksjon, for fjernvarme, nærvarme eller varmtvann
 • Individuell faktura til alle seksjoner basert på faktisk forbruk
 • Drift av målere og tilhørende utstyr
 • Prosjektering, installasjon og drift av automatiske målere
 • Månedlig avlesning, fordeling og fakturering
 • Totalansvar for anlegget

Vi sørger for drift og support av anlegget gjennom hele dets levetid. Smartly har 24 timers kundeservice og brukerstøtte hele døgnet, og teknisk support fra kl. 08.00 – 16.00.

Installasjon

Installasjon av anlegget utføres av godkjent VVS-installatør etter nærmere avtale.

Pris og produkt

De fleste boligselskap velger å inngå en leieavtale over ti år, for et komplett anlegg med måling, fordeling og fakturering av fjernvarme og varmtvann. På denne måten slipper dagens beboere en større investering i forkant på et anlegg som skal være i drift i mange år.

Månedsprisen inkluderer prosjektering, installasjon, fysisk utstyr og drift av dette, samt innsamling av data, fordeling av faktisk forbruk og fakturering til sluttkunden.

Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg og avtaler tid for befaring.

* Obligatoriske felter

Thank you for contacting smartly.

Kontakt Smartly

Fyll inn din informasjon så tar vi kontakt så raskt som mulig.

* Obligatoriske felter

Døgnåpent kundesenter
Telefon: 51 90 80 90

Adresser
Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

Postboks 9190 Grønland
0186 Oslo

Eller kontakt din lokale Smartlyrådgiver direkte for sprørsmål eller andre hendvendelser

Rådgiver
Ketil Granbakken
+47 475 09 301
Send mail
Hjem
Er det fornuftig med solenergi i Norge?
Rettferdig elbillading
Porttelefoni
Energiservice
Kontakt Smartly